Everybody is a star
no matter who you are!

Social media

Business lounge Heracles

Adres

Business lounge van Heracles
Stadionlaan 1
7606 JZ  Almelo

Openingstijden

Je bent op zaterdag 27 oktober 2018 van harte welkom vanaf 20:30 uur tot 2:30 uur. 

leeftijd

Ben jij 18 jaar of ouder dan ben je van harte welkom bij Pink-Drink!

dresscode

Bij de Pink-Drink houden we van wit: de kleur die is opgebouwd uit alle kleuren van de regenboog vandaar onze dresscode: sprankelend, feestelijk wit, met een touch of pink. Onze prachtige “DeurDiva’s’ heten je van harte welkom en zien toe dat iedereen in gepaste kleding het feest betreedt.

toegangs-kaarten

Om toegang te krijgen bij Pink-Drink moet je kaarten hebben. Je kunt via onze website kaarten kopen. Kijk daarvoor bij tickets in het menu.

In de voorverkoop zijn ze € 20,- en aan de kassa zijn ze € 25,-

Je kunt ook kiezen voor een vriendenkaart. 8 kaarten voor de prijs van 6

Betaal-mogelijkheden

In de businesslounge van het Polman stadion betaal jij jouw drankje met een betaalkaart. Deze kaart kun je bij ingang van de danszaal tegen € 10,- borg kopen. Deze kaart kun je opladen met een bedrag naar keuze. Aan het einde van de avond kun je de kaart weer inleveren en krijg jij je tegoed dat nog op de betaalkaart staat en je borg weer terug.

Waar kan ik parkeren

Bij het Polman stadion is genoeg parkeerplaats. Je kan bijna voor de deur parkeren en het kost je helemaal niets! Als je met de fiets komt dan kun je deze in het fietsenhok zetten bij het stadion.

Garderobe

Na binnenkomst kun je jouw jas geheel gratis ophangen in de garderobe. Deze is beveiligd maar het blijft geheel op eigen risico.

Eten & drinken

Tijdens de Pink-Drink lopen onze Candygirls met de lekkerste hapjes en shotjes, welke je tegen betaling kunt kopen. Daarnaast zijn er in de foodcorner diverse warme snacks te koop. In ieder geval krijg je het eerste drankje van ons; een echte Pink-Drink!

©PINK-DRINK 2017 - 2018 | Algemene voorwaarden